Összesített adatkezelési tájékoztató

Hatályos: 2021.11.29-től


Bevezetés
A ZUBEK BT., a www.pizzaemerigo.hu webshop és a PizzaEmerigo mobil applikáció üzemeltetője, mint Adatkezelő, több célból kezel személyes adatokat és mindezt az Érintettek jogainak tiszteletben tartásával, valamint a jogszabályi (különösen az általános adatvédelmi rendelet, röviden GDPR) kötelezettségnek teljesítésével kívánja tenni. A ZUBEK BT. fontosnak tartja azt is, hogy bemutassa az Érintetteknek az adatkezelési tevékenysége során a tudomására jutott személyes adatok kezelését, annak legfontosabb jellemzőit.

A www.pizzaemerigo.hu webshop használatával kapcsolatos adatkezelés


Ki kezeli személyes adatait?
A személyes adatait az ZUBEK BT. (továbbiakban: Adatkezelő) kezeli, a kapcsolattartás lehetőségei:
Postai cím:    3533 Miskolc, Szeder utca 36. földszint 1.    
Webcím:    https:// pizzaemerigo.hu/
E-mail cím:    zubek.bt@gmail.com    
Telefonszám:    +36306527363

 

Sütik (cookie) kezelése:
Az Adatkezelő weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése céljából. A sütikről szóló részletes tájékoztató külön jelenik meg a honlapra lépéskor.

Sütik, azaz a Cookie-ról:
Amikor egy látogató a meglátogatja az oldalunkat, akkor egy apró file, ú.n. süti, vagy cookie kerül a számítógépére. A süti, vagy a cookie elnevezés ugyanazt a kis állományt jelenti, amit továbbiakban süti-nek nevezzük.

A sütik céljai: 

  • Megkönnyíti az oldalunk használatát. Rögzíti a látogatónk böngésző beállításait, használati szokásait.
  • Információt gyűjtenek például arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, az oldalunkon melyik lapokat látogatják a leggyakrabban 

A működéshez szigorúan szükséges (elengedhetetlen) cookie-k: 
Ezek a cookie-k a weboldal használatához nélkülözhetetlenek és lehetővé teszik a weboldal alapvető funkcióinak használatát. Ezek hiányába az oldal számos funkciója nem lesz elérhető az Ön számára. 
Az Adatkezelés jogalapja az Adatkezelő jogos érdeke (GDPR 6. cikk (1) f)).

A felhasználói élmény javítását szolgáló (beállítások) cookie-k: 
Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról.  A cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatok a weboldal teljesítményének javítására kerülnek felhasználásra. 
Az Adatkezelés jogalapja az Érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) a)).

A statisztikai célú cookie-k:
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai sütik segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
Az Adatkezelés jogalapja az Érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) a)).

A marketing célú cookie-k:
A marketingsütiket a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára, valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat a tartalmakat közzétevő- és harmadik fél hirdetők számára.
Az Adatkezelés jogalapja az Érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) a)).

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Erről pedig bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11
Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
Safari: https://support.apple.com/en-us/HT201265

A honlap böngészése során technikai információk is rögzítésre kerülnek (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó IP-címét, az oldallátogatás időpontját, a meglátogatott oldal(ak) URL-címét), amelyek személyes azonosításra nem használhatók, de statisztikai célokat szolgálnak.

Kinek az adatait kezeljük?
Az Adatkezelő a https://www.pizzaemerigo.hu webshopot felkereső és ott rendelést leadó vagy érdeklődő személyek adatait az alábbiak szerint kezeli.

Az adatkezelések alapadatai:

1.    Webáruházban történő regisztráció
Célja: A saját fiókból, mint „vezérlőpultból” a legutóbbi rendelések megtekinthetőek, továbbá a szállítási és a számlázási címek, valamint a jelszó és a felhasználói fiók részletei szerkeszthetők legyenek. Az e-mail cím és név még kapcsolattartás céljából is felhasználandó. 
Jogalapja:  6. cikk (1) a) Az érintett hozzájárulásán alapul.
Jellege:   Automatizált és manuális
Kezelt adatok:   E-mail cím, jelszó, vezetéknév, keresztnév, telefonszám, regisztráció időpontja, IP cím, , szállítási cím, , számlázási cím
Időtartama: Az adatkezelés időtartama a megadott hozzájárulás visszavonásáig, ennek hiányában legkésőbb a saját fiók szolgáltatás megszűntetése időpontjáig tart
Érintettek köre:  A webáruházba regisztráló személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Webáruház készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs    -

2.    Webáruházból történő rendelés
Célja:  A webáruházból megrendelt termékek rögzítése és a megrendelés beazonosítása, valamint a megrendeléshez kötődő jogok gyakorlása és kötelezettségek szerződésszerű teljesítése, továbbá a szerződésből eredő elállási jog gyakorlása. Megrendeléskor az e-mail cím, tel., név kapcsolattartás céljából is.
Jogalapja:  6. cikk (1) b) Szerződés teljesítéséhez vagy megkötését megelőzően érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges
Jellege:  Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  E-mail cím, jelszó, vezetéknév, keresztnév, telefonszám, rendelés időpontja, rendelt termékek, rendelés értéke, IP cím, , szállítási cím, számlázási cím
Időtartama: A bizonylatok megőrzési ideje 8 év 2000. C. törvény 169.§(1)-ben előírt számviteli kötelezettség alapján
Érintettek köre:  A webáruházból rendelő személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Webáruház készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs    -

3.    Termékszállítás
Célja:  A megrendelt terméket az Adatkezelő vagy a vásárló részére eljuttassa, valamint ennek során a szállítás körülményeit egyeztetni tudja.
Jogalapja:   6. cikk (1) b) Szerződés teljesítéséhez vagy megkötését megelőzően érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges
Jellege:  Automatizált és manuális
Kezelt adatok: Név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, megrendelt termék fajta és mennyisége, a szállítási költség, szállítási időpont
Időtartama: A bizonylatok megőrzési ideje 8 év
Érintettek köre: A webáruházból rendelő személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Webáruház készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs    -

4.    Webáruház számlázása, bizonylatok kiállítása
Célja:  A számla kiállításához szükséges személyes adatok esetében a megvásárolt termékről szóló számla kiállítása az erre irányuló kérelme esetén, továbbá a számla kiállításából eredő és az Adatkezelőt terhelő számviteli bizonylat megőrzési kötelezettség.
Jogalapja:   6. cikk (1) c) Az adatkezelő jogi kötelezettségének teljesítéséhez szükséges
Jellege:  Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  Név, Cégnév, Cím, E-mail, Telefon, Számla esetén: Adószám / adóazonosító, Számlaadatok, Számlakiállítás időpontja
Időtartama:  A bizonylatok megőrzési ideje 8 év
Érintettek köre:  A webáruházból rendelő személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Webáruház készítője

5.    Kapcsolatfelvétel
Célja:  A megkeresések/kérdések kezelése,  a kérdező beazonosítása és a kérdés rögzítése
Jogalapja:  6. cikk (1) a) Az érintett hozzájárulásán alapul.
Jellege:  Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  Név, E-mail, Telefonszám, Üzenet
Időtartama: Az Adatkezelő az adatokat a hozzájárulásának visszavonásáig kezeli. 
Érintettek köre:  Az érdeklődő, kapcsolatot kezdeményező személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Webáruház készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs    -

6.    Panaszkezelés
Célja:   Az érintett és a panasz azonosítása, valamint a jogszabályi kötelezésből eredő adatok felvétele. Célja a panasz megtételének a biztosítása és a kapcsolattartás
Jogalapja:  6. cikk (1) c) Az adatkezelő jogi kötelezettségének teljesítéséhez szükséges
Jellege:  Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  Név, panasz azonosítója, panasz beérkezésének időpontja, telefonszám, a beszélgetés során megadott személyes adatok, számlázási/levelezési cím, a panaszolt termék/tevékenység/mulasztás, a panasz 
Időtartama:  Az Adatkezelő a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A.§ (7) bekezdése alapján a panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig kezeli.
Érintettek köre:  Panaszos
Adatfeldolgozó(k):  Nincs    -
Adattovábbítás címzettje(i):  Nincs    -

7.    Érintetti kérelmek, panaszok nyilvántartása
Célja:  Nyilvántartás az adatkezelésekkel kapcsolatos panaszokról, kérelmekről az érintettek való kapcsolattartás
Jogalapja:  A GDPR 6. cikk (1) c) Az adatkezelő jogi kötelezettségének teljesítéséhez szükséges
Jellege:   Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  Azonosító adat, kapcsolattartói adat
Időtartama:  5 év vagy a jogvita lezárásáig
Érintettek köre:  Érintett, panaszos
Adatfeldolgozó(k):  Nincs    -
Adattovábbítás címzettje(i):  Nincs    -

8.    Értesítés adatvédelmi incidensről
Célja:    Az adatvédelmi incidens megtörténtéről való tájékoztatás, kapcsolattartás
Jogalapja:    A GDPR 6. cikk (1) c) Az adatkezelő jogi kötelezettségének teljesítéséhez szükséges
Jellege:    Automatizált és manuális
Kezelt adatok:    Azonosító adat, kapcsolattartói adat
Időtartama:    5 év vagy a jogvita lezárásáig
Érintettek köre:    Érintett személyek
Adatfeldolgozó(k):  Nincs    -
Adattovábbítás címzettje(i):  Nincs    -

9.   Promóciós, direkt marketing üzenetek küldése
Célja: Promóciós, direkt marketing célú e-mailek küldése a feliratkozók és a vásárlók számára.
Jogalapja: A GDPR 6. cikk (1) a) Az érintett hozzájárulásán alapul.
Jellege: Automatizált és manuális
Kezelt adatok: Név, e-mail cím.
Időtartama: A szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig.
Érintettek köre: A feliratkozó és a vásárló személyek.
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Webáruház készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs   

A hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében bármikor visszavonhatja a hozzájárulását. Az adatkezelő jogos érdekén alapuló adatkezelés esetében az érintett tiltakozhat az adatkezelés ellen.

A Pizza Emerigo mobil applikáció használatával kapcsolatos adatkezelés


Ki kezeli személyes adatait?
A személyes adatait az ZUBEK BT. (továbbiakban: Adatkezelő) kezeli, a kapcsolattartás lehetőségei:
Postai cím:    3533 Miskolc, Szeder utca 36. földszint 1.    
Webcím:    https:// pizzaemerigo.hu/
E-mail cím:    zubek.bt@gmail.com    
Telefonszám:    +36306527363

 

Sütik (cookie) kezelése, melyeket mobil alkalmazások esetén Token néven is hívnak:
Az Adatkezelő mobil applikációja sütiket használ az applikáció működtetése, használatának megkönnyítése, az applikációban végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése céljából. A sütikről szóló részletes tájékoztató az Adatkezelési tájékoztatóban jelenik meg az Applikáció első elindításakor. A későbbiekben pedig a felhasználó Profil oldalán érhető el.

Sütik, azaz a Cookie-ról:
Amikor egy felhasználó megnyitja az applikációt, akkor egy apró file, ú.n. süti (token), vagy cookie kerül a mobil eszközére. A süti, vagy a cookie (mobil alkalmazások esetén egyes esetekben Token) elnevezés ugyanazt a kis állományt jelenti, amit továbbiakban cookie-nak nevezzük.

A sütik céljai: 

  • Megkönnyíti az alkalmazás használatát. Rögzíti a felhasználó beállításait, használati szokásait.
  • Információt gyűjtenek például arról, hogy a felhasználó hogyan használja az alkalmazást.

A működéshez szigorúan szükséges (elengedhetetlen) cookie-k: 
Ezek a cookie-k az alkalmazás használatához nélkülözhetetlenek és lehetővé teszik az alkalmazás alapvető funkcióinak használatát. Ezek hiányába az alkalmazás számos funkciója nem lesz elérhető az Ön számára.
Az Adatkezelés jogalapja az Adatkezelő jogos érdeke (GDPR 6. cikk (1) f)).

A felhasználói élmény javítását szolgáló (beállítások) cookie-k: 
Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a felhasználó applikáció használatáról, például, hogy milyen hibaüzenetet kap az applikációban.  A cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatok az applikáció teljesítményének javítására kerülnek felhasználásra. 
Az Adatkezelés jogalapja az Érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) a)).

A statisztikai célú cookie-k:
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai sütik segítenek az applikáció tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók az applikációval.
Az Adatkezelés jogalapja az Érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) a)).

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Erről pedig bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11
Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
Safari: https://support.apple.com/en-us/HT201265

Az applikáció használata során technikai információk is rögzítésre kerülnek (például log fájlok formájában), amelyek személyes azonosításra nem használhatók, de statisztikai célokat szolgálnak.

Kinek az adatait kezeljük?
Az Adatkezelő a Pizza Emerigo applikációt használó és ott rendelést leadó vagy érdeklődő személyek adatait az alábbiak szerint kezeli.

Az adatkezelések alapadatai:

1.    Az applikációba történő regisztráció
Célja: A saját fiókból, mint „vezérlőpultból” a legutóbbi rendelések megtekinthetőek, továbbá a szállítási és a számlázási címek, valamint a jelszó és a felhasználói fiók részletei szerkeszthetők legyenek. Az e-mail cím és név még kapcsolattartás céljából is felhasználandó. 
Jogalapja:  6. cikk (1) a) Az érintett hozzájárulásán alapul.
Jellege:   Automatizált és manuális
Kezelt adatok:   E-mail cím, jelszó, vezetéknév, keresztnév, telefonszám, regisztráció időpontja, szállítási cím, számlázási cím
Időtartama: Az adatkezelés időtartama a megadott hozzájárulás visszavonásáig, ennek hiányában legkésőbb a saját fiók szolgáltatás megszűntetése időpontjáig tart
Érintettek köre:  Az applikációba regisztráló személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Applikáció készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs    -

2.    Az applikációból történő rendelés
Célja:  Az applikációból megrendelt termékek rögzítése és a megrendelés beazonosítása, valamint a megrendeléshez kötődő jogok gyakorlása és kötelezettségek szerződésszerű teljesítése, továbbá a szerződésből eredő elállási jog gyakorlása. Megrendeléskor az e-mail cím, tel., név kapcsolattartás céljából is.
Jogalapja:  6. cikk (1) b) Szerződés teljesítéséhez vagy megkötését megelőzően érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges
Jellege:  Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  E-mail cím, jelszó, vezetéknév, keresztnév, telefonszám, rendelés időpontja, rendelt termékek, rendelés értéke, szállítási cím, számlázási cím
Időtartama: A bizonylatok megőrzési ideje 8 év 2000. C. törvény 169.§(1)-ben előírt számviteli kötelezettség alapján
Érintettek köre:  Az applikáción keresztül rendelő személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Applikáció készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs    -

3.    Termékszállítás
Célja:  A megrendelt terméket az Adatkezelő vagy a vásárló részére eljuttassa, valamint ennek során a szállítás körülményeit egyeztetni tudja.
Jogalapja:   6. cikk (1) b) Szerződés teljesítéséhez vagy megkötését megelőzően érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges
Jellege:  Automatizált és manuális
Kezelt adatok: Név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, megrendelt termék fajta és mennyisége, a szállítási költség, szállítási időpont
Időtartama: A bizonylatok megőrzési ideje 8 év
Érintettek köre: Az applikációból rendelő személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Applikáció készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs    -

4.    Applikáció számlázása, bizonylat kiállítása
Célja:  A számla kiállításához szükséges személyes adatok esetében a megvásárolt termékről szóló számla kiállítása az erre irányuló kérelme esetén, továbbá a számla kiállításából eredő és az Adatkezelőt terhelő számviteli bizonylat megőrzési kötelezettség.
Jogalapja:   6. cikk (1) c) Az adatkezelő jogi kötelezettségének teljesítéséhez szükséges
Jellege: Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  Név, Cégnév, Cím, E-mail, Telefon, Számla esetén: Adószám / adóazonosító, Számlaadatok, Számlakiállítás időpontja
Időtartama:  A bizonylatok megőrzési ideje 8 év
Érintettek köre:  Az applikáción keresztül rendelő személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Applikáció készítője

5.    Kapcsolatfelvétel
Célja:  A megkeresések/kérdések kezelése,  a kérdező beazonosítása és a kérdés rögzítése
Jogalapja:  6. cikk (1) a) Az érintett hozzájárulásán alapul.
Jellege:  Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  Név, E-mail, Telefonszám, Üzenet
Időtartama: Az Adatkezelő az adatokat a hozzájárulásának visszavonásáig kezeli. 
Érintettek köre:  Az érdeklődő, kapcsolatot kezdeményező személyek
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Applikáció készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs    -

6.    Panaszkezelés
Célja:   Az érintett és a panasz azonosítása, valamint a jogszabályi kötelezésből eredő adatok felvétele. Célja a panasz megtételének a biztosítása és a kapcsolattartás
Jogalapja:  6. cikk (1) c) Az adatkezelő jogi kötelezettségének teljesítéséhez szükséges
Jellege:  Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  Név, panasz azonosítója, panasz beérkezésének időpontja, telefonszám, a beszélgetés során megadott személyes adatok, számlázási/levelezési cím, a panaszolt termék/tevékenység/mulasztás, a panasz 
Időtartama:  Az Adatkezelő a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A.§ (7) bekezdése alapján a panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig kezeli.
Érintettek köre:  Panaszos
Adatfeldolgozó(k):  Nincs    -
Adattovábbítás címzettje(i):  Nincs    -

7.    Érintetti kérelmek, panaszok nyilvántartása
Célja:  Nyilvántartás az adatkezelésekkel kapcsolatos panaszokról, kérelmekről az érintettek való kapcsolattartás
Jogalapja:  A GDPR 6. cikk (1) c) Az adatkezelő jogi kötelezettségének teljesítéséhez szükséges
Jellege:   Automatizált és manuális
Kezelt adatok:  Azonosító adat, kapcsolattartói adat
Időtartama:  5 év vagy a jogvita lezárásáig
Érintettek köre:  Érintett, panaszos
Adatfeldolgozó(k):  Nincs    -
Adattovábbítás címzettje(i):  Nincs    -

8.    Értesítés adatvédelmi incidensről
Célja:    Az adatvédelmi incidens megtörténtéről való tájékoztatás, kapcsolattartás
Jogalapja:    A GDPR 6. cikk (1) c) Az adatkezelő jogi kötelezettségének teljesítéséhez szükséges
Jellege:    Automatizált és manuális
Kezelt adatok:    Azonosító adat, kapcsolattartói adat
Időtartama:    5 év vagy a jogvita lezárásáig
Érintettek köre:    Érintett személyek
Adatfeldolgozó(k):  Nincs    -
Adattovábbítás címzettje(i):  Nincs    -

9.   Push üzenetek (notification) küldése
Célja: Promóciós, direkt marketing célú push üzenetek küldése az applikáció felhasználói számára.
Jogalapja: A GDPR 6. cikk (1) a) Az érintett hozzájárulásán alapul.
Jellege: Automatizált és manuális
Kezelt adatok: Név, app user ID.
Időtartama: A szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig.
Érintettek köre: Az applikációt használó személyek.
Adatfeldolgozó(k):    
Adatai:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
1081 Budapest, Légszesz u. 4. 1. em. 5.
https://webhosticon.hu/
Tevékenység:
Tárhelyüzemeltető
Adatai:
Aktiv Digital Media Kft.
5600 Békéscsaba, Lencsési út 35-37. 8. em. 46.
office@aktivdigital.hu
+36 30 160 6979
Tevékenység:
Applikáció készítője
Adattovábbítás címzettje(i):    Nincs   

A hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében bármikor visszavonhatja a hozzájárulását. Az adatkezelő jogos érdekén alapuló adatkezelés esetében az érintett tiltakozhat az adatkezelés ellen.

Milyen elveket tartunk fontosnak az adatatok kezelése során?
A személyes adatok kezelését a hatályos jogi szabályozás alapján végezzük.
Az Adatkezelő csak az egyedi adatkezelések körében meghatározott személyes adatokat kezel. 
A megadott, személyes adatok biztonságát minden szükséges technikai és szervezési intézkedéssel megvédi.
Különösen nagy figyelmet fordít a személyes adatok bizalmasságának, sértetlenségének és rendelkezésre állásának biztosítására.
A személyes adatok valódiságáért és pontosságért az ön által történt megadás után az Adatkezelő felel.
Azokat a kifejezéseket, amit ebben a tájékoztatóban használunk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmező rendelkezései között meghatározott fogalmak szerint értelmezzük.

Milyen jogai vannak az Adatkezelő által kezelt személyes adataival kapcsolatban?
Az Adatkezelő biztosítja, hogy az Érintettek a GDPR rendeletben meghatározott jogaikat gyakorolni tudják. Ezen jogok gyakorlására irányuló kérelmet az Adatkezelő nem tagadhatja meg, kivéve, ha bizonyítja, hogy az Érintettet nem áll módjában azonosítani. Az Érintettnek ezért, kérelme teljesítéséhez, szükséges magát azonosítani.
Az Adatkezelő a kérelmet késedelem nélkül, de maximum a beérkezéstől számított 1 hónapon belül köteles teljesíteni, illetve tájékoztatni az Érintettet a teljesítés esetleges akadályairól, vagy késedelméről. Ebben az esetben a határidő további 2 hónappal meghosszabbítható, azzal, hogy a meghosszabbításról és annak okáról az Érintett 1 hónapon belül értesül.
Az Érintett kérelmét az Adatkezelő olyan formában válaszolja meg, ahogyan az érkezett. Az Érintettnek lehetősége van elektronikusan is benyújtani a kérelmét, amely esetben a választ is elektronikusan kapja meg, kivéve, ha kifejezetten másként rendelkezik.
Az Érintetti jogok biztosítása érdekében ezen tájékoztatóban szereplő jogok díjmentesen gyakorolhatók, az Adatkezelő ezért díjat nem számít fel, kivéve, ha a kérelem egyértelműen alaptalan vagy különösen annak ismétlődő jellege miatt eltúlzó. 
Ha és amennyiben a kért intézkedés, tájékoztatás eltúlzó vagy nyilvánvalóan alaptalan az Adatkezelő észszerű összeget számíthat fel a teljesítésért (különös tekintettel az eltúlzó kérelmek megnövekedett adminisztratív költségeinek fedezése végett), vagy megtagadhatja a kérelem alapján történő intézkedést. 
Ilyen esetben az Adatkezelő indokolási kötelezettséggel tartozik az Érintett felé.

 

A jogszabályoknak megfelelve az Érintettek az alábbi jogaikat gyakorolhatják:
a.) Az adatkezelés teljes tartama alatt az Érintett jogosult a megadott elérhetőségeken tájékoztatást és hozzáférést kérni az Adatkezelő által kezelt személyes adatokról, valamint az adatkezelés jellemzőiről, különösen:
-    az Adatkezelő és kapcsolattartójának kilétéről, elérhetőségeiről, amennyiben adatvédelmi tisztviselőt alkalmaz az Adatkezelő, annak elérhetőségeiről,
-    az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, 
-    az adatfeldolgozó nevéről, címéről, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, amennyiben adatfeldolgozó igénybevételére kerül sor,
-    az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről, amennyiben adattovábbításra kerül sor,
-    az esetlegesen bekövetkezett adatvédelmi incidensről.
b.) Az Érintett jogosult kérelmezni személyes adatainak helyesbítését, változtatását. Amennyiben az adatai megváltoztak, vagy nem pontosak, akkor kérelmére - a személyes adatok kezelésének ideje alatt - bármikor módosítja azokat az Adatkezelő. Ezt az igényét a megadott elérhetőségeinken keresztül kérheti.
c.) Az Érintett bármikor visszavonhatja hozzájárulását és kérheti, hogy adatait törölje az Adatkezelő.
Az Érintett személyes adatai abban az esetben is törlésre kerülnek, ha az adatok kezelése jogellenes, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának meghatározott határideje lejárt; illetve a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság azt jogerősen elrendelte. 
d.) Az Érintett kérelmére Adatkezelő korlátozza a személyes adatok kezelését:
-    amennyiben az Érintett vitatja adatai pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az Adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát
-    amennyiben az adatkezelés jogellenes és az Érintett ellenzi adatainak törlését és ehelyett kéri azok korlátozását
-    az Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra az adatkezelés céljából, de az Érintett igényli azokat jogi igényének előterjesztéséhez, érvényesítésének vagy védelméhez
-    amennyiben az Érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az Adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az Érintett jogos indokaival szemben.
e.) az Érintett tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen, ha adatainak kezelését az Adatkezelő saját vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges jogalapból kezeli. Ebben az esetben a személyes adatot nem kezelheti tovább az Adatkezelő, kivéve, ha bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az Érintett érdekeivel, jogaival és szabadságával szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. 
f.) Amennyiben az adatkezelés hozzájáruláson alapul, vagy szerződés teljesítéséhez szükséges és az adatkezelés automatizált módon történik, vagyis az Érintettek adatait gépi nyilvántartással kezelik, az Érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, az általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja. Továbbá ezeket egy másik Adatkezelőnek továbbítsák anélkül, hogy ezt az Adatkezelő akadályozná. (Az Érintett adathordozhatósághoz való joga)

 

Az Érintett jogorvoslati lehetőségei
A személyes adatainak kezelésével kapcsolatos vélt jogsérelem esetén panasszal élhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, vagy az illetékes törvényszékhez (http://bíróság.hu/torvenyszekek) fordulhat.
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetősége:
Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Postai cím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
Telefonszám: +36 1 391 1400, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Kiszállítási területek és minimális rendelési összegek:

  • III. kerület (min. rendelési érték: 2 000 Ft)
  • Üröm (min. rendelési érték: 1 200 Ft)
  • Pilisborosjenő (min. rendelési érték: 1 200 Ft)
  • Budakalász (min. rendelési érték: 1 500 Ft)